Voorstelling Teatro Faras in Centro Cultural de Nerja

NERJA – In het Centro Cultural van Nerja is zaterdagavond 30 oktober een voorstelling bij te wonen van Teatro Faras. Het theaterstuk gaat over de strijd voor gelijkheid tussen mannen en vrouwen en is daarbij tevens een eerbetoon aan alle voorvechtsters voor gelijkheid.

Het optreden begint om 20.00 uur, duurt circa anderhalf uur en de toegangskaarten kosten vijf euro per persoon. Deze zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 in de binnenstad of via internet te reserveren via de link https://www.mientrada.net/evento/teatro-faras/ .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s