Zevende editie crosscountry-loop Almijara Trail vanuit Nerja

NERJA – Vanaf het sportcomplex Estadio Enrique López Cuenca in Nerja (aan de N-340) vertrekken maandagochtend 1 november om 09.00 uur in de ochtend de deelnemers aan de zevende editie van de Almijara Trail voor een loodzware loop door het heuvelachtige gebied rond Nerja. Deze crosscountry-loop gaat over een afstand van circa 23,5 kilometer, waarbij de lopers 1.100  hoogtemeters voor de kiezen krijgen.

Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een kortere en makkelijker route; deze gaat over 10,8 kilometer met daarin 260 hoogtemeters. De start hiervan is gepland om 09.15 uur. Het 23,5 kilometer-parcours kent secties als de Tajo Baena en El Barranco Sanguino, waarbij serieuze hoogteverschillen overwonnen moeten worden.

De loop is georganiseerd door de lokale atletiekvereniging Nerja Atletismo, in samenwerking met de Andalusische atletiekfederatie. Meer info is te vinden op de website http://www.nerjaatletismo.com .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s