Boyzone & Westlife Tribute bij Fitzgerald’s Bar

NERJA – Bij Fitzgerald’s Bar, op de hoek van park Verano Azul onder het pand van de Super Sol-supermarkt in Nerja, staat zaterdagavond 30 oktober een Boyzone & Westlife Tribute op de rol. De band begint rond de klok van 21.00 uur.

Het optreden volgt in aansluiting op het Charity Sky Dive-evenement, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan de stichting Nerja Solidaria. De entreeprijs voor deze avond bedraagt tien euro per persoon. Ook deze opbrengsten komen ten goede aan de stichting Nerja Solidaria.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s