Filmklassieker Leave her to Heaven te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 20 oktober in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de filmklassieker uit 1944 ‘Leave her to Heaven’ van de regisseur John M. Stahl vertoond. De Amerikaanse productie is te zien in de originele (Engelstalige) uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

Hoofdrollen zijn er voor Gene Tierney, Cornel Wilde en Jeanne Crain. De vertoning begint om 19.00 uur en duurt een kleine twee uur (111 minuten). De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s