Zanger en gitarist Paul Hayes treedt op bij bar Carisma

TORROX-PUEBLO – In de kustplaats Torrox, op circa tien kilometer van Nerja gelegen, treedt zondagavond 24 oktober de zanger/gitarist Paul Hayes op. Dit gebeurt bij bar Carisma aan de Paseo de las Moreras in Torrox-Pueblo.

Het optreden begint rond de klok van 18.00 uur. Hayes brengt voornamelijk folk- en classic rock-muziek ten gehore en is in de maanden oktober en november iedere zondagavond te beluisteren bij bar Carisma.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s