Europees clubvoetbal deze week te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden voor de diverse Europese voetbalcups zijn deze week in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas). Daar zijn deze week de Europese avonturen van zowel Ajax, PSV, Feyenoord, AZ als Vitesse te volgen.

Ajax speelt voor de Champions League in groep C dinsdagavond 19 oktober (aftrap 21.00 uur) in de Johan Cruijff-Arena van Amsterdam een thuiswedstrijd tegen het Duitse Borussia Dortmund, dat evenals Ajax nog ongeslagen is na twee poulewedstrijden.

In de Europa League speelt PSV donderdagavond 21 oktober (aanvang 21.00 uur) in groep B een thuiswedstrijd tegen medekoploper AS Monaco. De nieuwe Conference League heeft nog drie Nederlandse clubs in de strijd. Daarvan speelt AZ donderdagavond (21.00 uur) in groep D een thuiswedstrijd tegen het Roemeense CFR Cluj. AZ voert na twee gespeelde wedstrijden deze groep aan met vier punten, Cluj staat onderaan met één gelijkspel uit twee wedstrijden.

Feyenoord (koploper in poule E) speelt donderdagavond vanaf 18.45 uur in de Rotterdamse Kuip tegen het Duitse Union Berlin. In Arnhem treedt Vitesse (derde in de stand) op het hetzelfde tijdstip aan voor een thuiswedstrijd in groep G tegen het Britse Tottenham Hotspur, dat na twee wedstrijden deze poule aanvoert.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s