Cine Club Nerja hervat filmvertoningen in CCN

NERJA – Met de vertoning van de film Honeyland hervat de Cine Club Nerja dit weekeinde haar filmvertoningen in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja. De filmreeks werd door het Corona-virus voor een periode van ruim anderhalf jaar onderbroken.

De Macedonische film Honeyland (2019) van regisseur Tamara Kotevska wordt zondag 3 oktober vanaf 17.00 uur vertoond in de originele (Turkse) versie, voorzien van Engelse ondertiteling. De film duurt anderhalf uur. Het dragen van een mondmasker is vanwege de momenteel geldende Corona-veiligheidsmaatregelen tijdens de voorstelling verplicht, ook dienen bezoekers een vaccinatiebewijs tegen Covid-19 (of een testbewijs dat maximaal 48 uur oud is) te overleggen bij het betreden van de filmzaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s