Eredivisievoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de achtste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De achtste competitieronde wordt vrijdagavond 1 oktober om 20.00 uur geopend met de wedstrijd tussen FC Groningen en FC Twente. Een dag later (zaterdag 2 oktober) staan de wedstrijden RKC-Go Ahead Eagles, Heracles-Willem II, PEC-Heerenveen en Fortuna-NEC in de avonduren op het programma.

Koploper Ajax speelt op zondag 3 oktober in de Johan Cruijff ArenA van Amsterdam een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (aanvang 14.30 uur), Cambuur treedt in Leeuwarden op hetzelfde moment aan tegen AZ. Vitesse en Feyenoord werken vanaf 16.45 uur in Arnhem hun onderlinge ontmoeting af, PSV speelt die dag vanaf 20.00 uur in Eindhoven tegen Sparta.

Daarnaast zijn er dit weekeinde voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zondagmiddag 3 oktober (aftrap 16.00 uur) een thuiswedstrijd tegen Fuenlabrada in de Segunda División. Een afdeling hoger (Primera División) komt het Andalusische Granada CF zondagavond (aanvang 21.00 uur) in het eigen stadion Nuevo Los Cármenas in actie voor de Andalusische derby met FC Sevilla.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s