Ambachtsmarkt in Nerja bij La Raqueta

NERJA – Op de terreinen van de padel- en tennisclub La Raqueta in Nerja staat zaterdag 2 oktober een ambachtsmarkt gepland. Het gaat hierbij om een maandelijks terugkerende markt, telkens op de eerste zaterdag van de maand.

De padel- en tennisclub La Raqueta is te vinden aan de doorgaande weg N-340 (Avenida de Pescia), tegenover het hotel Nerja Club. De markt duurt van 10.00 tot 14.00 uur, een deel van de opbrengsten komt ten goede aan de dierenstichting APAA. Te koop zijn vooral handgemaakte produkten zoals sierraden, manden, kaarsen en biologisch geteelde groenten en fruit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s