Mama Paula Bluesband speelt bij Fitzgerald´s Bar

NERJA – De Mama Paula Bluesband treedt zaterdagavond 25 september op in Nerja. Dit gebeurt bij Fitzgerald’s Bar, op de hoek van park Verano Azul (Calle Antonio Ferrandis Chanquete) onder het pand van de SuperSol-supermarkt in Nerja.

Het optreden begint rond de klok van 20.30 uur, de entreeprijs bedraagt tien euro per persoon. Het vooraf reserveren van een plaats is mogelijk via het telefoonnummer (+34) 951 550 585, het aantal beschikbare plaatsen is vanwege de veiligheidsmaatregelen rond het Corona-virus beperkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s