Málaga CF fors onderuit in Ponferrada

PONFERRADA – In de zesde competitieronde voor de Spaanse Segunda División ging voetbalclub Málaga CF zondagmiddag 19 september fors onderuit in de uitwedstrijd tegen Ponferradina, dat mede door de 4-0 winst de koppositie op de ranglijst greep.

Málaga bood aanvankelijk goed tegenstand en had in de eerste helft zelfs meer balbezit dan de thuisclub, maar incasseerde in die wedstrijdhelft wél twee tegentreffers. José Naranjo was daarbij in de twaalfde minuut én de laatste minuut voor rust verantwoordelijk voor de doelpunten van Ponferradina.

Na de pauze zorgde Yuri de Souza in de 52ste minuut vanaf de strafschopstip voor 3-0. Toen Haitam Aibeda twaalf minuten voor tijd met een direct rode kaart van het veld werd gestuurd viel het doek definitief voor bezoekers. Agus Medina wreef nog wat extra zout in de Andalusische wonden door zeven minuten voor het laatste fluitsignaal de eindstand op 4-0 te bepalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s