Regenkans rond Nerja deze week

NERJA – Voor Nerja en omgeving bestaat er de komende dagen kans op regenval. Dit meldt de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar meest recente weersvoorspellingen. Met name voor dinsdag 21 en woensdag 22 september is de kans op regen gedurende de dag aanzienlijk.

De temperaturen blijven daarbij de komende dagen schommelen rond maxima van circa 25 graden Celsius. Wel neemt met ingang van dinsdag 21 september de wind in kracht toe. Voor maandag 20 september is er wel bewolking voorzien maar lijkt daaruit geen regen te vallen. De dagen daarna is die regenkans volgens de meteorologen beduidend groter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s