Optreden Aire Flamenco tijdens Art Walk Cómpeta

COMPETA – Dit weekeinde is in het bergdorp Cómpeta de twaalfde editie van de jaarlijkse Art Walk te lopen. Waar in eerdere jaren de Art Walk in april plaats vond, heeft deze voor dit jaar (na uitstel in verband met de Covid-pandemie) in september een plaats op de kalender gekregen. Op het centrale plein van het dorp treedt zaterdagavond 18 september bovendien vanaf 21.00 uur het duo Aire Flamenco op.

De nieuwe editie beslaat drie dagen, van vrijdag 17 tot en met zondag 19 september. Tijdens dit evenement zijn op diverse plaatsen in het dorp van 11.00-14.00 uur en van 16.00-20.00 uur kunstwerken te aanschouwen. Meer informatie over de route, openingstijden en wat er is te zien staat vermeld op de Facebooksite https://www.facebook.com/artwalk.competa .Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s