Zonnig en warm weekeinde rond Nerja

NERJA – Na een korte periode met wat regenval heeft de zon de regie weer in handen genomen boven Nerja en de Costa del Sol. Voor komend weekeinde verwachten de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) véél zon en gemiddelde dagtemperaturen circa 28 graden Celsius rond Nerja.

Van neerslag is in het weekeinde volgens de weerkundigen geen sprake, wél geven de vooruitzichtzichten een kleine kans op regen aan voor dinsdag 21 september. De wind neemt in die voorspellingen op zondag 19 september voor één dag in kracht toe om daarna weer af te zwakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s