Wedstrijden in vijfde ronde eredivisie te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de vijfde speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Ook zijn daar wedstrijden uit de Spaanse, Britse en andere nationale voetbalcompetities te zien.

De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Titelverdediger Ajax neemt het zaterdagavond 18 september vanaf 20.00 uur op tegen het Friese SC Cambuur, op zondag 19 september staat de topper tussen PSV en Feyenoord op het programma (aanvang 14.30 uur). Vanaf 16.45 uur worden die dag ook de duels Heracles-AZ en Vitesse-FC Twente afgewerkt.

Daarnaast zijn er dit weekeinde voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zondagmiddag 19 september (aftrap 16.00 uur) een uitwedstrijd tegen Ponferradina, de huidige nummer twee van de competitiestand in de Segunda División. Een afdeling hoger (Primera División) komt het Andalusische Granada CF maandagavond 20 september (aanvang 21.00 uur) in actie voor een uitwedstrijd tegen FC Barcelona.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s