Temperaturen schieten weer omhoog rond Nerja

NERJA – De temperaturen schieten halverwege deze week weer omhoog tot waarden van ruim boven de dertig graden Celsius. Na een bewolkte en relatief benauwde maandag 9 augustus keert de zon dinsdag 10 augustus in alle hevigheid terug, al zorgt een briesje er op dinsdag 10 augustus nog voor dat de gemiddelde dagtemperatuur niet boven de dertig graden Celsius komt.

Vanaf woensdag 11 augustus verwachten de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) gemiddelde dagtemperaturen van 33 graden Celsius, weinig wind en af en toe wat sluierbewolking.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s