Covid-vaccinatie zonder afspraak in Almuñécar

ALMUNECAR/LA HERRADURA – Inwoners van de kustplaatsen Almuñécar en La Herradura die tussen 20 en 39 jaar oud en nog niet zijn gevaccineerd tegen het Covid-19 virus, kunnen zich op vrijdag 13 augustus door medewerkers van El Servicio Andaluz de Salud laten inenten met een (gratis) dosis van het Pfizer-vaccin.

De vaccinatie-actie vindt plaats in het gemeentelijk sportstadion Francisco Bonet van Almuñécar op vrijdag 13 augustus tussen 09.00 en 12.00 uur. Om in aanmerking tot komen voor de actie hoeft er vooraf geen afspraak te worden gemaakt.

Foto (c) Ayuntamiento de Almuñécar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s