Zestien nieuwe Corona-besmettingen voor Nerja in het weekeinde

NERJA – Zestien nieuwe gevallen van Corona-besmettingen zijn het afgelopen weekeinde door de lokale gezondheidsdiensten gedetecteerd  binnen de gemeente Nerja. Daarmee is het totaal aan ontdekte besmettingen sinds het begin van de pandemie in Nerja opgelopen tot 1059. Hiervan zijn inmiddels 722 mensen volledig genezen verklaard.

Dit blijkt uit de vanochtend (maandag 9 augustus) gepubliceerde cijfers van de gezondheidsdiensten in Nerja. Het incidentiecijfer (het omgerekende aantal besmettingen per 100.000 inwoners) liep de afgelopen week terug van 1002,6 naar 827,7. In de momenteel geldende veiligheidsmaatregelen komt vooralsnog geen verandering.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s