Werken van kunstenaar Daniel Escobar te zien in Sala Municipal

NERJA – In de Sala Municipal de Exposiciones van Nerja is van vrijdag 23 juli tot en met zaterdag 7 augustus een nieuwe expositie te bezoeken. Te zien zijn daarbij werken van de uit Nerja afkomstige grafisch ontwerper Daniel Escobar.

De expositie met vijftig werken, onder de titel ´Habitats / Azúcar, canelo y clavo / Nostalgia´, is dagelijks te bezoeken van 12.00 tot 14.00 uur en van 20.00 tot 23.00 uur. De Sala Municipal de Exposiones is te vinden aan de Calle Cristo (officieel Calle Almirante Ferrandiz geheten) 14, even boven het postkantoor in het centrum van Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s