Tweede aflevering uit La Caña Flamenca-serie in Parque El Majuelo van Almuñécar

ALMUNECAR – De vierde editie van de serie aan flamenco-shows onder de naam La Caña Flamenca wordt op zaterdag 7 augustus vervolgd met een optreden van de pianist/zanger Manuel Lombo. Dit gebeurt in in het Parque El Majuelo van de kustplaats Almuñécar vanaf 22.00 uur.

Het optreden van Lombo is de tweede muzikale show in een reeks van vijf. De eerste aflevering vond op zaterdag 10 juli plaats in Torrenueva, de derde staat gepland op zaterdag 14 augustus. Ook dan is het Parque El Majuelo van Almuñécar het podium, opgetreden wordt er door Mala Rodríguez met haar show ´Lujo Ibérico´. De vierde aflevering uit de serie is op vrijdag 20 augustus wederom in Torrenueva als het duo Tomasito y Lin Cortés optreedt. De afsluitende aflevering is dan weer in Almuñécar; op zaterdag 21 augustus tekenen daar in het Parque El Majuelo de zanger Dorantes en de danseres Pastora Galván voor het sluitstuk.

Alle shows beginnen om 22.00 uur, kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de website https://www.redentradas.com/ .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s