Feria del Stock del Comercio Sexitano in Parque El Majuelo Almuñécar

ALMUNECAR – In het Parque El Majuelo van de kustplaats Almuñécar wordt zaterdag 22 en zondag 23 mei het zogeheten Feria del Stock del Comercio Sexitano gehouden. Daarbij presenteren lokale ondernemers zich in het park El Majuelo aan het publiek met als doel de lokale handel te promoten.

Zo’n dertig ondernemers hebben hun deelname toegezegd aan dit initiatief van de winkeliersvereniging Comercio Sexitano y Vivo Almuñécar en de gemeente Almuñécar. Het terrein is zowel zaterdag als zondag ononderbroken toegankelijk van 11.00 tot 20.00 uur. Tijdens het Feria del Stock zijn alle momenteel geldende Covid-19 beperkingen van kracht zoals het dragen van een mondmasker en het in acht nemen van de onderlinge anderhalve meter afstand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s