Voetbalfinales en Formule 1-GP van Monaco in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Zowel de beslissingswedstrijden in het Nederlandse voetbal als de Formule Grand Prix van Monaco zijn zondag 23 mei in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is te vinden pal voor de entree naar de boulevard aan Playa Burriana in Nerja, aan de Calle Filipinas.

Het Nederlandse competitievoetbal kent zondag twee finales. Feyenoord en FC Utrecht nemen het vanaf 12.15 uur in het Rotterdamse stadion De Kuip tegen elkaar op in de finale van de play-offs, de winnaar plaatst zich voor de tweede kwalificatieronde volgend seizoen in de nieuwe Europese Conference League. In de avonduren is het de vraag ‘nekt NAC NEC of nekt NEC NAC?’ Deze twee clubs spelen vanaf 18.00 uur in Breda hun wedstrijd met als inzet de resterende plaats in de eredivisie van volgend jaar.

Tussendoor is het in de middag de beurt aan de Formule I-coureurs, die vanaf 15.00 uur de strijd aanbinden in de Grand Prix van Monaco. Deze altijd spectaculaire race is de vijfde wedstrijd in de reeks voor het wereldkampioenschap. De Brit Lewis Hamilton voert de tussenstand aan met 94 punten, de Nederlander Max Verstappen staat tweede met 80 punten.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s