Zonnige en warme week voor Nerja

NERJA – De meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwachten deze week én voor het komend weekeinde veel zon en gemiddelde dagtemperaturen van circa 24 graden Celsius rond Nerja.

Dinsdag 11 mei loopt het kwik nog niet verder op dan een gemiddelde waarde van 21 graden, de dagen daarna wordt het volgens de weerkundigen geleidelijk aan warmer. Komende zondag (16 mei) zal volgens de huidige weersverwachtingen de temperatuur zelfs stijgen tot een gemiddelde waarde van 27 graden Celsius. Regen wordt daarbij deze week niet voorzien, wél is er af en toe sprake van een aanwakkerende wind.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s