Vorderingen in realisatie Paseo de los Carabineros

NERJA – De nieuwe wandelroute Paseo de los Carabineros bij Nerja begint gestaag vorm te krijgen. Dit concludeerde Nerja’s burgemeester José Albert Armijo maandag 10 mei bij een werkbezoek aan het project op en langs het strand van Playa Calahonda, waar twee uitzichtpunten staan gepland.

“Het werk vordert goed en we verwachten dat de werkzaamheden bij Playa Calahonda aan het einde van deze maand zijn afgerond”, toonde Armijo zich optimistisch na het bezoek. De betreffende passage maakt deel uit van de ‘Senda Litoral’, een wandelpad langs de kust van Nerja tussen de stranden van Caletilla en Salón aansluitend aan het Balcón de Europa.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s