Málaga CF bedwingt RCD Mallorca

MALAGA – In het eigen La Rosaleda-voetbalstadion hield middenmoter Málaga CF zaterdagavond 8 mei opponent RCD Mallorca in bedwang: 1-1. De bezoekers, de nummer twee van de ranglijst in de Segunda Divsión, hadden weliswaar een overwicht maar slaagden er niet in dit in doelpunten uit te drukken.

Málaga kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Na tien minuten spelen benutte David Lombán een toegekende strafschop: 1-0. Het antwoord van Mallorca kwam na een half uur spelen, toen de uit Ivoorkust afkomstige spits Lago Júnior op aangeven van Joan Sastre de gelijkmaker liet optekenen: 1-1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s