Laatste lezing van het seizoen bij Arts Society

NERJA – Bij de Arts Society Nerja kan dinsdag 11 mei via internet een Engelstalige lezing worden bijgewoond. Deze wordt verzorgd door Ian Cockburn en heeft als titel ‘Political Intrigue, sex and murder at the court of the Córdoba caliphat’. Met deze lezing wordt het seizoen voor de Arts Society afgesloten, de eerstvolgende activiteit staat geprogrammeerd voor oktober dit jaar.

De lezing begint om 18.00 uur, de kosten voor deelname bedragen 10 euro voor niet-leden. Voorheen werden de lezingen van de Arts Society gehouden in het Centro Cultural van Nerja, vanwege de huidige Corona-crisis worden de maandelijkse lezingen nu aangeboden via internet en Zoom. Meer informatie over de Arts Society Nerja en de betreffende lezing is te vinden op de website www.theartssocietynerja.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s