Formule 1 Grand Prix Barcelona in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Voetbal- en autosportliefhebbers komen dit weekeinde volop aan hun trekken bij de  Spaans/Nederlandse Bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s fraaiste strand Burriana. Naast voetbalwedstrijden uit de Nederlandse eredivisie is op zondag 9 mei de Formule 1 Grand Prix in het Spaanse Barcelona op meerdere grote tv-schermen bij El Fuego te volgen.

De Formule 1-coureurs (met onder anderen de Nederlandse troef Max Verstappen) starten zondag om 15.00 uur voor hun wedstrijd. De race is vierde wedstrijd die dit seizoen meetelt voor het wereldkampioenschap. In de kwalificatietraining bleef regerend wereldkampioen Lewis Hamilton zijn rivaal Max Verstappen nipt de baas. In de huidige WK-stand leidt Hamilton met 69 punten, Verstappen volgt met 61 punten.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s