Flamenco-artiest Fernando Delpaso in Centro Cultural

NERJA – In de reeks aan optredens bij het Centro Cultural Villa de Nerja is het podium zaterdagavond 8 mei voor de lokaal vermaarde flamenco-artiest Fernando Delpaso. Het optreden begint om 20.00 uur, entreekaarten kosten vijf euro per persoon en zijn beperkt beschikbaar in verband met de huidige (Corona)restricties.

Het cultureel centrum van Nerja is te vinden aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, waar de toegangskaarten aan de kassa’s in de voorverkoop gekocht kunnen worden. De opbrengsten komen ten goede aan de lokale stichtingen Cáritas en Nerja Solidaria. Het Centro Cultural kent voor de komende maanden een beperkte programmering met lokale acteurs en musici in een hoofdrol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s