Halve finales Europees clubvoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden deze week de voetbalwedstrijden voor de halve finales in zowel de Champions- als de Europa League live uitgezonden.

De returns in zowel de Champions- als de Europa League zijn te zien op zowel dinsdag- en woensdagavond, donderdagavond 6 mei worden de returns in de Europa League afgewerkt. Alle duels beginnen om 21.00 uur. In de Champions League speelt het Engelse Manchester City dinsdagavond 4 mei een thuiswedstrijd tegen Paris Saint Germain uit Frankrijk, een dag later speelt Chelsea (Engeland) op eigen terrein tegen Real Madrid (Spanje).

In de Europa League worden donderdagavond 6 mei de returns voor de halve finales Manchester United (Engeland)-AS Roma (Italië) en Villareal (Spanje)-Arsenal (Engeland) gespeeld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s