Vernieuwingen wegdek langs Río de la Miel

NERJA – De komende weken wordt binnen de gemeente Nerja gewerkt aan reparaties en vernieuwing van het wegdek langs de rivier Río de la Miel. Tegelijkertijd worden er ook renovatiewerkzaamheden uitgevoerd bij de Loma de las Cuadrillas.

Voor de werken is een budget vrijgemaakt van 128.000 euro, de looptijd is ongeveer een maand. Daarbij wordt gewerkt aan de afwatering, het wegdek én de signalering. Het betreft vooral achterstallig onderhoud, dat de aanwonende boeren al lange tijd een doorn in het oog is.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s