Protestactie tegen aanleg golfbaan bij Maro

NERJA/MARO – Het platform ‘Otro Maro y Nerja Es Posible’ heeft voor donderdag 29 april een protestactie georganiseerd tegen de mogelijke komst van een golfbaan, hotels en woningen in de natuur rond het tot de gemeente Nerja behorende kustdorp Maro.

Potentiële deelnemers worden door het platform opgeroepen zich donderdagochtend om 11.00 uur te verzamelen onder de poort van het gemeentehuis in Nerja. De mogelijke aanleg van de golfbaan en toebehoren komt dezelfde namiddag aan de orde in de maandelijkse raadsvergadering (vanaf 17.00 uur) van de gemeente Nerja. Het plan tot aanleg van een golfbaan kent al vanaf de eerste aankondiging felle tegenstanders in en rond Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s