Verkeer tussen provincies weer toegestaan

NERJA – De Corona-maatregel die het in Andalucía onmogelijk maakte om zonder aantoonbare reden te reizen tussen de onderlinge provincies is met ingang van donderdag 29 april opgeheven. Dit heeft de Junta de Andalucía dinsdagavond 27 april besloten. Daarmee is vrij verkeer tussen bijvoorbeeld Nerja (provincie Málaga) en Almuñécar (provincie Granada) na lange tijd weer mogelijk.

De Junta de Andalucía besloot tevens dat alle andere Corona-maatregelen voorlopig blijven gehandhaafd. Dit betekent onder meer dat de avondklok nog steeds van kracht is tussen 23.00 en 06.00 uur, dat de horeca-sluittijd voorlopig blijft staan op 22.30 uur (ook winkels dienen dan hun deuren te sluiten) en dat er op de terrassen niet meer dan zes personen aan één tafel mogen plaatsnemen (binnen geldt een maximum van vier personen). Ook de onderlinge anderhalve meter afstand blijft van kracht, evenals de mondkapjesplicht op straat en in openbare ruimten. De nieuwe maatregelen blijven in ieder geval tot en met zondag 9 mei van kracht.

Een gedachte over “Verkeer tussen provincies weer toegestaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s