Voorjaarsshow Escuela Municipal de Danza Nerja

NERJA – Leerlingen van de lokale dansschool Escuela Municipal de Danza de Nerja verzorgen op donderdag 29 april hun traditionele voorjaarsshow in het kader van de Día Internacional de la Danza in het Cento Cultural Villa de Nerja. Tijdens de show tonen de leerlingen hun artistieke vorderingen van de afgelopen maanden aan het publiek.

De voorstelling duurt circa een uur en begint om 19.00 uur. Gratis toegangskaarten kunnen (tot de maximum capaciteit is bereikt, deze is beperkt vanwege de voorzorgsmaatregelen in verband met het Corona-virus) op woensdag 28 of donderdag 29 april worden afgehaald bij de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s