Yoga-evenement bij Cortijo de Paco Romo in Nerja

NERJA – Een yoga-sessie onder leiding van Rut Montiel, gevolgd door een vegan-lunch en een demonstratie op het gebied van ‘raw food’ staat zaterdag 24 april op het programma bij Cortijo de Paco Romo in Nerja.

Het evenement begint om 10.00 uur in de ochtend en duurt tot 15.00 uur ’s middags. De kosten voor deelname bedragen 35 euro per persoon. Vooraf aanmelden is noodzakelijk, opgave kan via email: rut.montiel@gmail.com óf telefonisch via het nummer +34 664 691 515.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s