Noche de Jazz in Casa de la Cultura Almuñécar

ALMUNECAR – Onder de titel ‘Noche de Jazz’ treedt de jazz-zangeres Sophie Newick vrijdagavond 23 april op in het Casa de la Cultura van Almuñécar. Het optreden begint rond de klok van 19.00 uur, de toegangsprijs bedraagt 12 euro per persoon.

Toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s van het theater aan de Calle Puerta de Granada 5 in de kustplaats Almuñécar. Newick wordt tijdens haar optreden bijgestaan door pianist Lino Diaz, saxofonist Jesus Mata, drummer Roberto Joyas, gitarist Dave Murrell en Johnny Serrano op contrabas. Tijdens het optreden zijn alle, op dat moment ter plekke geldende, Covid-maatregelen van toepassing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s