Corona-tests nu ook mogelijk op vliegveld van Málaga

MALAGA – Op het Aeropuerto de Málaga is het vanaf deze week mogelijk om ter plekke Corona-tests af te laten nemen. Hiervoor is een speciaal centrum geopend in de vertrekhal van het vliegveld, waar de tests afgenomen kunnen worden.

Het vooraf maken van een afspraak is daarbij verplicht, om daarmee wachtrijen en wachttijden te voorkomen. Dit kan van de website http://www.travelcovidtestcenter.com . De kosten bedragen bedragen 58.60 euro voor een PCR-test, voor een zogeheten antigeen-test dient 28.60 euro te worden neergeteld. Het centrum is vooralsnog dagelijks geopend van 08.00 tot 18.00 uur, mogelijk dat deze tijden nog worden bijgesteld en verlengd als blijkt dat hiertoe behoefte is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s