Eredivisie-voetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de 27ste ronde in de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Ook zijn er wedstrijden uit de Spaanse, Britse en andere nationale competities te zien. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Vrijdagavond 19 maart openen Heerenveen en FC Twente met hun onderlinge duel (aanvang 20.00 uur) deze speelronde. Feyenoord neemt het zaterdagavond 20 maart in eigen huis vanaf 20.00 uur op tegen Emmen, op zondag staan onder meer de duels Vitesse-Willem II, AZ-PSV (beide wedstrijden beginnen om 14.30 uur) en Ajax tegen ADO Den Haag (20.00 uur) op de rol.

Tevens zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt Málaga CF zondagmiddag 21 maart om 16.00 uur een thuiswedstrijd in de Segunda División tegen Tenerife en komt Granada CF diezelfde dag om 16.15 uur voor de Primera División in actie tijdens een uitwedstrijd tegen Valencia.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s