Diverse verbeteringen op til voor Plaza Tutti Frutti

NERJA – De gemeente Nerja wil op korte termijn een upgrade uitvoeren voor het uitgaansplein Tutti Frutti in het centrum van de stad. Deze week zijn de eerste oriënterende gesprekken gevoerd met de ondernemers die bedrijven aan het plein hebben gevestigd.

De plannen omvatten onder meer een verbetering van de toegankelijkheid van het plein, de installatie van een kinderspeeltuin, een verbetering van de verlichting én het straatmeubilair zoals banken en pergola’s. Ook bestaan er plannen om binnen afzienbare tijd maandelijks een ambachtsmarkt te houden op hét uitgaansplein van Nerja. De gemeentelijke plannen werden door de ondernemers verwelkomd en gewaardeerd, waarbij werd afgesproken om diverse haalbaarheidsstudies uit te voeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s