Europa League-voetbal in Nerja te zien bij Bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) is een deel van de voetbalwedstrijden in de achtste finales voor de Europa League donderdagavond 18 maart live te volgen. Het Andalusische Granada CF verdedigt in Noorwegen de 2-0 winst uit de thuiswedstrijd tegen Molde FK van vorige week.

De wedstrijd in het Noorse Molde begint om 18.55 uur. Ook de andere achtste finale-wedstrijden die op dat tijdstip beginnen zijn bij El Fuego te volgen op één van de grote televisieschermen. De wedstrijd tussen het Zwitserse BSC Young Boys en het Nederlandse Ajax kan vanwege het late aanvangstijdstip (21.00 uur) niet worden uitgezonden in verband met de momenteel verplichte (Corona)-sluitingstijd van 21.30 uur.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s