Rommelmarkt Nerja zondag weer toegankelijk

NERJA – De rommelmarkt van Nerja wordt zondag 21 maart weer gehouden. De traditionele en wekelijkse markt aan de Avenida de la Constitución verdween twee maanden geleden van de agenda vanwege de veiligheidsmaatregelen rond het Corona-virus.

De dalende lijn van de laatste twee weken qua besmettingen maakt het volgens Nerja’s wethouder van handelszaken Javier López weer mogelijk om zonder veel risico de markt weer nieuw leven in te blazen. De markt is toegankelijk van 09.00 uur ’s ochtend tot 14.00 uur in de middag.

De heropening vindt plaats met inachtneming van alle momenteel geldende veiligheidsmaatregelen (het dragen van mondmaskers, het onderling houden van anderhalve meter afstand etcetera), bovendien wordt maximaal 75% van het aantal beschikbare standplaatsen benut.

Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s