Málaga CF nipt langs UD Logroñés

LOGRONO – In het voetbalstadion Estadio Las Gaunas van de plaats Logroño in de regio La Riojo boekte voetbalclub Málaga CF zondagmiddag 14 maart een nipte 0-1 overwinning op thuisclub Logroñés. Het was een duel in de 29ste speelronde voor de Spaanse competitie in de Segunda División.

Het winnende doelpunt werd twee minuten vóór rust geproduceerd door de Franse vleugelaanvaller Yanis Rahmani. Beide ploegen hielden elkaar gedurende de wedstrijd in evenwicht, de bezoekers waren in aanvallend opzicht iets actiever en met één treffer dus ook productiever. Door de winst steeg Málaga één plaats op de ranglijst, waardoor de Andalusische formatie nu is terug te vinden op de negende positie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s