Groen licht voor tiende editie 4Daagse van Marbella

MARBELLA – De (Nederlandse) organisatoren van de jaarlijkse wandel 4-Daagse van Marbella hebben van de gemeente Marbella groen licht gekregen voor het organiseren van de tiende editie van dit evenement. Vorig jaar werd het wandelevenement afgelast vanwege het Corona-virus.

Het evenement staat in 2021 van donderdag 7 tot en met zondag 10 oktober op het programma. De ‘Marbella 4 Days Walking’ is een variant op de Nijmeegse Vierdaagse, met het verschil dat de deelnemers aan M4DW zelf kunnen kiezen of ze vier dagen meedoen óf slechts één, twee of drie dagen gaan wandelen. Het wandelevenement is de grootste in zijn soort in Spanje.

Er is keuze uit routes van tien, twintig kilometer of dertig kilometer en uiteraard is de route iedere dag anders. De deelnemers die alle vier dagen de routes hebben gelopen komen over de Vía Gladiola terug op het startplein (Plaza del Mar aan de boulevard van Marbella) waar ze een welverdiende medaille in ontvangst nemen. In 2017 waren er 2200 deelnemers, verdeeld over 21 verschillende nationaliteiten.

Inschrijven en het vinden van meer informatie kan via de website https://marbella4dayswalking.com/ . De organisatie heeft zich te houden aan de in oktober geldende regelgeving omtrent het Covid-19 virus en zal daarover informatie verstrekken (via de website en sociale media) naar mate de datum van het evenement dichterbij komt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s