Granada CF vloert Real Sociedad

GRANADA – Het bezoekende Real Sociedad had zondagmiddag 14 maart in het stadion Nuevo Los Cármenes van Granada een duidelijk veldoverwicht, maar thuisclub Granada CF hield uiteindelijk drie punten over aan de wedstrijd in de Primera División: 1-0.

Het enige doelpunt van de voetbalwedstrijd werd zes minuten na de hervatting in de tweede helft gescoord door Germán Sánchez. Het hoog genoteerde Real Sociedad (momenteel vijfde in de stand) was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij maar zag geen kans dit in treffers uit te drukken. Mede dankzij deze minimale zege steeg Granada naar de achtste plaats in de stand van ‘La Liga’.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s