Málaga CF knokt zich langs taai Sabadell

MALAGA – In de Spaanse Segunda División heeft de Andalusische voetbalclub Málaga CF zondagmiddag 7 maart een zwaar bevochten 2-0 overwinning geboekt op tegenstander Sabadell CF. Matchwinnaar werd José Luis Muñoz León met twee treffers.

Sabadell toonde zich zondagmiddag in het La Rosaleda-stadion van Málaga een taaie tegenstander. Na de openingstreffer voor Málaga van de uit eigen kweek afkomstige Muñoz León, halverwege de tweede helft, gingen de bezoekers verwoed op jacht naar de gelijkmaker. Pas in de vijfde minuut van de extra tijd draaide Muñoz León met zijn tweede treffer van de dag de wedstrijd op slot: 2-0.

Mede door deze winst is Málaga weer gestegen naar de tiende plaats op de ranglijst van de Segunda División en lijkt er een einde gemaakt aan de vrije val die vorige maand werd ingezet. De blauw-witte formatie wacht volgende week een uitwedstrijd tegen en bij UD Logroñés, dat momenteel de zestiende plaats bezet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s