Granada in blessuretijd onderuit bij Bilbao

BILBAO – Een tegendoelpunt in de blessuretijd werd voetbalclub Granada CF zondagavond 7 maart fataal in het Primera Divisón-duel met Athletic Bilbao. Beide clubs bereikten, na een gelijk opgaande wedstrijd, met een 1-1 stand de blessuretijd. Die was amper een minuut oud toen Alejandro Berenguer voor de thuisclub de winnende treffer liet optekenen: 2-1.

Athletic nam al vroeg in de wedstrijd het voortouw: amper drie minuten waren er gespeeld toen Asier Villalibre de openingstreffer produceerde. Raúl Garcia dacht halverwege de tweede helft die voorsprong te verdubbelen, maar zijn treffer werd afgekeurd. Twaalf minuten voor tijd kwam Granada langszij door een doelpunt van Jorge Molina. Bilbao trok uiteindelijk toch aan het langste eind dankzij de treffer van Berenguer in de blessuretijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s