Nieuwe toiletgebouwen voor Nerja’s stranden

NERJA – Op een aantal stranden van de gemeente Nerja zijn de afgelopen weken nieuwe toiletgebouwen geïnstalleerd, die voldoen aan alle hedendaagse eisen voor sanitaire voorzieningen. De nieuwe units zijn geïnstalleerd op de stranden van Playazo, Chucho, Salón, Calahonda en Maro.

Met de realisatie van de nieuwe toiletgebouwen is een bedrag gemoeid van twee ton, zo meldde Nerja’s wethouder voor strandzaken Maria Carmen López. “Niet alleen het interieur is gemoderniseerd en aangepast aan de wensen van de huidige tijd, ook de ventilatie is geoptimaliseerd. Tevens is er in een aantal van de voorzieningen een douchemogelijkheid gecreëerd en zijn er babytafels aangebracht. Hiermee hoopt de gemeente Nerja haar stranden verder te optimaliseren en de service te bieden die onze bezoekers verdienen”, vervolgt López.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s