Nederlands en Spaans competitievoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Een deel van de voetbalwedstrijden uit de 23ste ronde in de Nederlandse Eredivisie is dit weekeinde in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Ook zijn er overdag (in verband met de gedwongen Corona-sluitingstijd van 18.00 uur) wedstrijden uit de Spaanse, Britse en andere nationale competities te zien.

De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Uitgezonden worden onder meer de duels FC Twente-Feyenoord (zondag 21 februari, aanvang 12.15 uur) en Heerenveen-FC Groningen (zondag 14.30 uur). Van de wedstrijd PSV-Vitesse (aftrap 16.45 uur) is in verband met de verplichte sluitingstijd van 18.00 uur alleen de eerste helft te zien, de ontmoeting tussen Ajax en Sparta (begin 20.00 uur) is derhalve niét te zien bij El Fuego.

Ditzelfde geldt voor de voetbalwedstrijd in de Spaanse Primera División tussen Huesca en het Andalusische Granada CF (aanvang 18.30 uur) en het duel tussen Málaga CF en Rayo Vallecano in de Spaanse Segunda División (deze wedstrijd begint om 21.00 uur). Wél te zien zijn de Britse competitieduels die overdag worden afgewerkt.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s