Regenachtige zondag voor Nerja op komst

NERJA – Na een aantal zonnige dagen met een aangename voorjaarstemperatuur lijkt het zondag 21 februari voor even gedaan met het fraaie weer rond Nerja. De weerkundigen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voorzien een regenachtige zondag, waarbij vooral na het middaguur neerslag wordt verwacht.

Dit stellen de meteorologen in hun meest recente weersvoorspellingen, waaruit tevens blijkt dat Nerja en omgeving een droge maar deels bewolkte week tegemoet gaat. De gemiddelde dagtemperaturen zijn daarbij wisselvallig en schommelen de komende dagen tussen de achttien en vijftien graden Celsius.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s