Temperaturen rond Nerja gaan naar beneden

NERJA – Er komt er een einde aan het fraaie en zonnige voorjaarsweer rond Nerja. Komend weekeinde dalen de temperaturen tot een gemiddelde dagtemperatuur van circa 16 graden Celsius en is er bij tijd en wijle sprake van een harde wind. Daarnaast is er vanaf vrijdagavond 5 februari kans op neerslag.

De Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voorziet in haar vooruitblik vooral op zaterdag een regenkans rond Nerja. Ook voor de eerste dagen van de volgende week zijn de vooruitzichten somber, daarna klaart het volgens de meteorologen op en lopen de temperaturen weer op naar de grens van 20 graden Celsius.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s