Groen licht voor wandelpad langs kust van Nerja

NERJA – Er lijkt schot te zitten in de komst van de ‘Senda Litoral’, een wandelpad langs de kust van Nerja tussen de stranden van Caletilla en Salón aansluitend aan het Balcón de Europa. Deze week keurde de gemeente Nerja de voorliggende plannen goed waardoor er nu gewerkt kan worden aan administratieve afhandeling van alle benodigde documenten.

Met de aanleg van het wandelpad kan dan op zijn vroegst na beëindiging van het aanstaande zomerseizoen worden begonnen, zo verwacht de verantwoordelijke wethouder Nieves Atencia. De geraamde kosten, 162.375 euro, worden volledig gesubsidieerd door de Diputación Provincial de Málaga. Burgemeester José Alberto Armijo stelde ‘blij te zijn met de goedkeuring van dit project, dat de infrastructuur van Nerja verbetert wat het toerisme ten goede komt’.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s